Όμιλος επιχειρήσεων Plan

Ο όμιλος επιχειρήσεων Plan λειτουργεί σε Ελλάδα & εξωτερικό παρέχοντας συμβουλευτική υποστήριξη σε όλους τους τομείς μιας σύγχρονης επιχείρησης. Δεν είναι ανάγκη πλέον μία επιχείρηση να συνεργάζεται με πολλές συμβουλευτικές εταιρίες για να υποστηρίζεται και να επιλύει τα προβλήματα της.

Σας παρέχουμε ενιαία οργανωτική, επικοινωνιακή και τεχνολογική υποστήριξη. Αναλύουμε την επιχείρηση σας και τον ανταγωνισμό σας. Προβάλουμε τα θετικά σημεία της επιχείρησης σας και εντοπίζουμε και επιλύουμε τις πιθανές αδυναμίες και απειλές πριν καν εμφανιστούν. Σας προτείνουμε νέες ευκαιρίες που ανοίγονται στην αγορά, με καινοτόμες υπηρεσίες και τεχνολογίες αιχμής.

Έχουμε τη δυνατότητα να σας αποδεσμεύσουμε από προβλήματα δανείων & υπερχρέωσης αλλά και να σας εντάξουμε σε κάποιο πρόγραμμα χρηματοδότησης. Μπορούμε να σας αναλάβουμε σε θέματα εταιρικής οργάνωσης αλλά και να σας σχεδιάσουμε την επικοινωνιακή στρατηγική. Και όλα τα παραπάνω με άξονα την καινοτομία και τις νέες τεχνολογίες!

Σήμερα ο όμιλος Plan βρίσκεται σε μία συνεχή ανάπτυξη και έχει τη δυνατότητα και την ικανότητα να κοιτάξει το πρόβλημα σας ξεχωριστά δίνοντας σας με σοβαρότητα μια ουσιαστική λύση. Αρκεί να εμπιστευτείτε τις εταιρίες του ομίλου μας και όλο το δίκτυο εταιριών που εμείς συνεργαζόμαστε χρόνια.

Συνεργασίες

Είτε η επιχείρησή σας παρέχει δραστηριότητες που σχετίζονται με τις δικές μας, είτε επιθυμείτε να αυξήσετε τις υπηρεσίες σας αλλά και την κερδοφορία σας, συνεργαστείτε μαζί μας. Στην περίπτωση που έχετε εταιρία κατασκευής ιστοσελίδων, marketing, consulting ή διαφημιστική προσφέρουμε τη δυνατότητα για franchise συνεργασία. Μπορείτε να μας συστήσετε πελάτες, και να τους φέρετε σε επικοινωνία μαζί μας. Σε περίπτωση που κλείσει η συμφωνία εσείς κερδίζετε αυτομάτως προμήθεια, ανάλογα με την υπηρεσία.

Επικοινωνία

Καλέστε μας από Δευτέρα ως Παρασκευή στο τηλεφωνικό μας κέντρο 2634303745 είτε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί σας. Εναλλακτικά στείλτε μας μήνυμα σε facebook, twitter, google+, linkedin και google business είτε mail στο [email protected]

    Προσωπικά στοιχεία


    Παρατηρήσεις & σχόλια