Διαφήμιση Youtube

Standard banner ad

Είναι ακριβώς όπως οι απλές διαφημίσεις προβολής της Google στο Display Network. Μπορείτε να επιλέξετε κατηγορίες, θέμα και λέξεις-κλειδιά για να προσδιορίσετε τη θέση όπου θέλετε να εμφανιστούν.

Πλατφόρμα YouTube

Με πάνω από 1 δισεκατομμύριο εμφανίσεις ανά ημέρα, είναι η 2η μεγαλύτερη μηχανή αναζήτησης! Οι διαφημίσεις προβολής στο YouTube συμπεριλαμβάνονται στο δίκτυο της Google και εμφανίζονται παράλληλα με το video που βλέπει ο χρήστης.

Video overlay ads

Είναι banners που εμφανίζονται ως εμφανιζόμενα πλαίσια (pop-ups) στο πλαίσιο των εμφανιζόμενων βίντεο. Έτσι υποχρεώνουν το χρήστη να τα διαβάσει και να τα κλείσει.

Διαφημίσεις σε ροή βίντεο

Οι διαφημίσεις εμφανίζονται πριν από βίντεο που έχει επιλέξει οι χρήστες. Είναι υποχρεωτικό να δουν τα 5 πρώτα δευτερόλεπτα της διαφήμισης και να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσει ή να την παραλείψουν.

Διαφημίσεις βίντεο αναζήτησης

Οι διαφημίσεις αναζήτησης εμφανίζονται πάνω ή προς τα δεξιά των αποτελεσμάτων αναζήτησης του YouTube και λειτουργούν παρόμοια με τις διαφημίσεις κειμένου στην Google, κάνοντας bid σε λέξεις-κλειδιά.

Διαφημίσεις βίντεο προβολής

Οι διαφημίσεις προβολής βίντεο εμφανίζονται μαζί με άλλα βίντεο στο YouTube ή σε άλλους ιστότοπους του Δικτύου εμφάνισης που ταιριάζουν με τις επιλογές στόχευσης.