Ασφάλεια οχήματος

Ψάχνετε ασφάλεια αυτοκινήτου, μηχανής, φορτηγού, ταξί, αγροτικού, έργων;

Σε συνεργασία με τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες σας προσφέρουμε φθηνή και αξιόπιστη ασφάλεια αυτοκινήτου.

Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας, είμαστε δίπλα σας για να παρέχουμε, μετά από έρευνα και σύγκριση τιμών και παροχών το ιδανικό πρόγραμμα για σας, σε ασυναγώνιστες τιμές.

Η φροντίδα ατυχήματος και η οδική βοήθεια, είναι άμεσα κοντά σας 24 ώρες το 24ωρο, σε όλη την Ελλάδα, για την επί τόπου αποκατάσταση της βλάβης ή τη ρυμούλκηση του οχήματος σας στο συνεργείο της επιλογής σας.

Διαθέτουμε ένα ευρύ δίκτυο αξιόπιστων και οικονομικών συνεργαζόμενων συνεργείων, όπου μπορείτε να επισκευάσετε το όχημα σας σε περίπτωση ατυχήματος. Επίσης στα συνεργαζόμενα κέντρα αντικατάστασης & επισκευής κρυστάλλων μπορείτε να επιδιορθώσετε η’ να αντικαταστήσετε τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε την ιδανική ασφάλεια οχήματος που ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας ανάγκες, ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ζήτα μας μια προσφορά για να συγκρίνεις!
0 ασφαλιστικές
εταιρίες για να επιλέξεις!
Οχήματος
Σκάφους
Υγείας
Κατοικίας
Επιχείρησης
Αστ. ευθύνης