Ασφάλεια σκάφους

Ψάχνετε για ασφάλεια σκάφους;

Το σκάφος αναψυχής είναι ένας τρόπος ζωής που σας δίνει μία μοναδική ποιότητα ζωής και αίσθηση ελευθερίας. Είναι ένα περιουσιακό στοιχείο που διατρέχει μεγάλους κινδύνους στη θάλασσα. Για τη μετακίνηση και την κυκλοφορία του σκάφους σας, η κάλυψη της Αστικής σας Ευθύνης προς τρίτους και επιβαίνοντες είναι υποχρεωτική, σύμφωνα με το Νόμο 4256/2014.

Εκτός όμως, από την υποχρεωτική βάση νόμου κάλυψη, παρέχουμε μια γκάμα παροχών ασφάλισης σκαφών, από την οποία προσαρμόζετε το ασφαλιστικό σας συμβόλαιο σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες σας. Έτσι μπορείτε να το χαρείτε με ασφάλεια χωρίς τη μεγάλη ευθύνη και τους κινδύνους που εγκυμονεί.

Γι αυτό το λόγο εκτός από τις βασικές, υποχρεωτικές από το νόμο καλύψεις στην ασφάλεια σκάφους. παρέχονται και προαιρετικές καλύψεις όπως για πρόσκρουση, βύθιση, προσάραξη ή ανατροπή του σκάφους καθώς επίσης και καλύψεις για φωτιά, κλοπή, μηχανικές βλάβες κ.λ.π. καθώς και νομική προστασία.

Ο όμιλος μας εκπροσωπεί τις μεγαλύτερες και πλέον φερέγγυες ασφαλιστικές εταιρίες και έτσι έχουμε τη δυνατότητα να σας προσφέρουμε αξιόπιστη και φθηνή ασφάλεια σκάφους, όποιες και αν είναι οι ανάγκες σας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να φτιάξουμε την ιδανική ασφάλεια επιχείρησης που ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας ανάγκες, ή συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας

Ζήτα μας μια προσφορά για να συγκρίνεις!
0 ασφαλιστικές
εταιρίες για να επιλέξεις!
Οχήματος
Σκάφους
Υγείας
Κατοικίας
Επιχείρησης
Αστ. ευθύνης