Ασφάλεια ζωής υγείας

Επιθυμείτε να κάνετε ασφάλιση ζωής υγείας;

Με τη δημόσια περίθαλψη να παραπαίει και να προκαλεί αβεβαιότητα, ανασφάλεια και ταλαιπωρία, η ιδιωτική ασφάλιση ζωής υγείας γίνεται όλο και πιο επιβεβλημένη. Με το ιδιωτικό σύστημα υγείας επιλέγετε τις ιατρικές υπηρεσίες που εσείς και η οικογένεια σας χρειάζεστε ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Διαθέτουμε πληθώρα ευέλικτων προγραμμάτων ασφάλειας ζωής υγείας, από τις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες. Καλύπτεστε εσείς αλλά και τα εξαρτώμενα από εσάς πρόσωπα μέσα από πληθώρα νοσοκομειακών και εξωνοσοκομειακών προγραμμάτων.

Επίσης, διαθέτουμε ομαδικά προγράμματα ασφάλισης υγείας, ιδανικά για εταιρείες, συλλόγους είτε σωματεία, που καλύπτουν νοσοκομειακή και εξωνοσοκομειακή περίθαλψη στα μέλη τους, διαμορφώνονται σύμφωνα με τις ανάγκες σας και παρέχουν φορολογική απαλλαγή για εργοδότες και εργαζόμενους.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε την ιδανική ασφάλιση ζωής υγείας που ανταποκρίνεται στις προσωπικές σας ανάγκες, είτε συμπληρώστε τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Ζήτα μας μια προσφορά για να συγκρίνεις!
0 ασφαλιστικές
εταιρίες για να επιλέξεις!
Οχήματος
Σκάφους
Υγείας
Κατοικίας
Επιχείρησης
Αστ. ευθύνης