Επιδιώκοντας κλίμα συνεργασίας, υλοποιούμε καινοτομίες και πρωτοποριακές δράσεις στο χώρο της διαφήμισης. Λειτουργούμε με κοινωνική ευθύνη, ατομικά και εταιρικά και κυρίως διαθέτουμε την τεχνογνωσία για την υλοποίηση μετρήσιμων και αποτελεσματικών διαφημίσεων.

Διαφήμιση Google

Στην κατάλληλη ώρα και στο κατάλληλο μέρος

Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

Οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε.

Το Google AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

Μπορείτε να προσεγγίσετε σχετικούς πελάτες σε σχετικούς ιστότοπους στο διαδίκτυο. Μια ποικιλία επιλογών σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε στόχευση ανάλογα με τον τύπο του ιστότοπου, το είδος του κοινού ή το επαναληπτικό μάρκετινγκ, όταν και όπου έχει σημασία.

Μετρήσιμο Μάρκετινγκ

Το Google AdWords καταγράφει πόσα άτομα έχουν παρατηρήσει τις διαφημίσεις σας και σε τι ποσοστό κάνουν κλικ σε αυτές, προκειμένου να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή να σας καλέσουν. Χάρη στα εργαλεία παρακολούθησης θα μπορείτε να δείτε τις πραγματικές πωλήσεις του ιστότοπού σας, οι οποίες προκύπτουν ως άμεσο αποτέλεσμα των διαφημίσεών σας.

Μπορείτε να δείτε ποια είναι η απόδοση των διαφημίσεών σας ανά πάσα στιγμή, αν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google AdWords. Επίσης, για να εξοικονομήσετε χρόνο, θα σας αποστέλλουμε μια μηνιαία σύνοψη στην οποία θα αναφέρουμε όλα τα βασικά στατιστικά στοιχεία και τους αριθμούς που έχουν σημασία.

Στο Google AdWords μπορείτε να τροποποιήσετε τις διαφημίσεις σας, να δοκιμάσετε νέους όρους αναζήτησης, να παύσετε και να επανεκκινήσετε την καμπάνια σας δωρεάν και όποτε θέλετε.

Προσεγγίστε τους πελάτες σας, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν

Στον σημερινό κόσμο που κατακλύζεται από κινητές συσκευές, πρέπει να διαφημίζεστε σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας – επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και κινητά. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να σας βρίσκουν, όταν πραγματοποιούν αναζήτηση, περιήγηση ή αγορά.


Διαφήμιση Youtube

Στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες με Video & Youtube Ads

Το YouTube έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο εμφανίσεις ανά ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι αν ήταν μια μηχανή αναζήτησης, θα ήταν η 2η μεγαλύτερη και περίπου το ένα τρίτο του μεγέθους της Google! Η τεράστια απήχηση του YouTube έχει δείξει ότι μπορεί να χρησιμεύσει ως κάτι πολύ περισσότερο από απλά ένας τρόπος για να μοιραστείτε τα βίντεο σας, έχει γίνει ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός χώρος πρόσβασης σε τεράστια ακροατήρια μέσω της online διαφήμισης. Οι επιλογές για διαφημίσεις είναι αρκετές και μπορούμε να τις χωρίσουμε σε δύο κατηγορίες για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Οι διαφημίσεις προβολής στο YouTube συμπεριλαμβάνονται στο ευρύτερο δίκτυο εμφάνισης Google και εμφανίζονται παράλληλα με το video που βλέπει ο χρήστης.

Διαφημίσεις Προβολής (Display Ads)

Standard Banner Ad

Είναι ακριβώς όπως οι απλές διαφημίσεις προβολής της Google στο Display Network. Μπορείτε να επιλέξετε κατηγορίες, θέμα και λέξεις-κλειδιά για να προσδιορίσετε τη θέση όπου θέλετε αυτές τις διαφημίσεις να εμφανιστούν.

Video Overlay Ads

Είναι banners που εμφανίζονται ως εμφανιζόμενα πλαίσια (pop-ups) στο πλαίσιο των εμφανιζόμενων βίντεο. Έτσι υποχρεώνουν το χρήστη να τα διαβάσει και να τα κλείσει.

Διαφημίσεις με Βίντεο (Video Ads)

Διαφημίσεις σε ροή Βίντεο (In-Stream video ads)

Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται όταν παρακολουθείτε βίντεο. Πιθανώς η πιο δημοφιλής μορφή διαφήμισης βίντεο. Είναι διαφημίσεις που παίζουν πριν από ένα βίντεο που έχει επιλέξει ο χρήστης να δει . Οι θεατές είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν υποχρεωτικά 5 δευτερόλεπτα της διαφήμισης, και να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν να την παρακολουθούν ή να παραλείψουν το υπόλοιπο του βίντεο και να δουν αυτό που ήθελαν να δουν εξ αρχής.

Διαφημίσεις Βίντεο Αναζήτησης (In-Search Video Ads)

Οι διαφημίσεις αναζήτησης εμφανίζονται πάνω ή προς τα δεξιά των αποτελεσμάτων αναζήτησης του YouTube και λειτουργούν παρόμοια με τις διαφημίσεις κειμένου στην Google, κάνοντας bid σε λέξεις-κλειδιά.

Διαφημίσεις Βίντεο Προβολής (In-Display Video Ads)

Οι διαφημίσεις προβολής βίντεο εμφανίζονται μαζί με άλλα βίντεο στο YouTube ή σε άλλους ιστότοπους του Δικτύου εμφάνισης που ταιριάζουν με τις επιλογές στόχευσης.


Διαφήμιση Facebook

To Facebook έχει 4 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες, ενώ η επισκεψιμότητα του είναι υψηλότερη από τη Google και οι μελέτες δείχνουν πως η καταναλωτική συμπεριφορά των χρηστών επηρεάζεται από τα κοινωνικά δίκτυα. Η Facebook διαφήμιση είναι σαφώς πιο οικονομική σε σχέση με το Google ή άλλα μέσα. Η διαφήμιση στο Facebook εμφανίζεται με ποικιλία μορφών όπως κείμενα, banners (εικόνες) και βίντεο. Οι διεθνείς μελέτες και τα Case Studies σε Πελάτες μας δείχνουν ότι το Facebook είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για:

Στο Facebook υπάρχει η δυνατότητα να στοχεύσετε το target group σας όχι μόνο με βάση τη γλώσσα και τη χώρα, αλλά και με βάση το φύλο, την ηλικία, το εκπαιδευτικό επίπεδο ή ακόμα και τα ενδιαφέροντα-χόμπυ. Μια άλλη αποτελεσματική μέθοδος είναι η στόχευση ατόμων που έχουν επισκεφτεί το Site σας (Retargeting), ή των ανθρώπων που έχετε τα Emails τους όπως συνδρομητές του Newsletter σας.
Αναλαμβάνουμε το επαγγελματικό στήσιμο και τη συνεχή διαχείριση της διαφημιστικής σας καμπάνιας στο Facebook, με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της επιχείρησής σας. Εκτός από την αρχική δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας αναλαμβάνουμε τη συνεχή βελτιστοποίηση, με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης. Παράλληλα με τη διαφημιστική εκστρατεία Facebook μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στη συνεχή ενημέρωση της εταιρικής σας σελίδας, τη δημιουργία Facebook Applications, και τη συμβουλευτική των στελεχών σας.


Έντυπη διαφήμιση

Η έντυπη επικοινωνία με τη μορφή διαφημιστικού υλικού, είναι μία από τις σημαντικότερες λειτουργίες μας.

Ο συνδυασμός ενός δυναμικού κειμένου και μιας εύστοχης εικόνας αποτελούν ένα από τα πιο ισχυρά επικοινωνιακά μέσα για μια επιχείρηση.

Το κάθε έντυπο σχεδιάζεται κι επεξεργάζεται από το δημιουργικό τμήμα μας, όπου μαζί με σας αποφασίζουμε την λειτουργικότητα αλλά και την αισθητική του.

Η έντυπη επικοινωνία ως εργαλείο της διαφήμισης περιλαμβάνει:

Βελτιστοποίηση site

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization – SEO) αποτελείται από όλες εκείνες τις τεχνικές που πρέπει να αξιοποιηθούν ώστε μια ιστοσελίδα να εμφανίζεται όσο το δυνατόν ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για τις σχετικές της λέξεις κλειδιά (keywords).

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται τόσο τεχνικές παρεμβάσεις όσο και παρεμβάσεις περιεχομένου σε μια ιστοσελίδα και όλο αυτό σε μια συνεχή διαδικασία, κατά την οποία παρακολουθούμε και ανανεώνουμε την ιστοσελίδα αναλόγως.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, αναλαμβάνουμε όμως και την κατά παραγγελία βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας. Δεν θέλουμε να σας κουράσουμε με τεχνικές λεπτομέρειες για το πως ακριβώς γίνεται η βελτιστοποίηση. Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε παραπομπή για ολοκληρωμένο οδηγό SEO. Αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι για το SEO του δικτυακού σας τόπου, πραγματοποιούμε ενέργειες εντός του site σας (on site optimization) καθώς και ενέργειες εκτός site που αφορούν το χτίσιμο συνδέσμων από άλλα sites (off site optimization). Χωρίς αυτά τα 2 στοιχεία, δηλαδή το on site και το off site optimization, δεν μπορεί να γίνει σωστή και ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση.