Είναι γεγονός ότι κάθε μέρα προστίθενται χιλιάδες νέα sites στο Διαδίκτυο. Καθημερινά προστίθενται νέοι ανταγωνιστές που κυνηγάνε τους ίδιους πελάτες με εσάς!

Για να έχει επιτυχία ο δικτυακός σας τόπος θα πρέπει πρώτον να τον επισκέπτονται και δεύτερον να πείθει τους κατάλληλους επισκέπτες να γίνουν πελάτες. Τα 4 Βασικά βήματα για την αύξηση της κερδοφορίας μέσω Internet Marketing είναι:

Βασική προϋπόθεση πριν προωθήσουμε μια επιχείρηση είναι να ξέρουμε τι προωθούμε, σε ποια αγορά απευθυνόμαστε, ποιοι είναι οι βέλτιστοι τρόποι προσέγγισης της αγοράς (site, eshop, facebook). Η φάση αυτή είναι κρίσιμης σημασίας και απαιτεί τη μελέτη από τους ειδικούς σε internet marketing.
Από τη στιγμή που έχει ολοκληρωθεί επιτυχώς η πρώτη φάση και υπάρχει ήδη παρουσία στο διαδίκτυο, η επόμενη φάση είναι η αύξηση επισκεψιμότητας. Οι τεχνικές περιλαμβάνουν:
• Βελτιστοποίηση SEO για το Google (SEO)
• Διαφήμιση στο Google και διαφήμιση Facebook
• Social Media Marketing (Facebook, Twitter, LinkedIn κ.α.)
• Email marketing
• Video Marketing
• Affiliate marketing
• Content Marketing
Εφόσον η επισκεψιμότητα του site έχει φτάσει σε ικανοποιητικά επίπεδα το επόμενο στάδιο είναι να αυξηθεί το ποσοστό των επισκεπτών που γίνονται πελάτες. Η αύξηση των μετατροπών βασίζεται σε βελτίωση τη ποιότητας του site και της επισκεψιμότητας που φέρνουμε. Συνεπώς στα πλαίσια της συμβουλευτικής αποφασίζουμε για το αν σας συμφέρει:
• Βελτίωση της διαφημιστικής καμπάνιας
• Αύξηση μετατρεψιμότητας επισκέπτη πελάτη
• Διαχείριση φήμης
• Βελτίωση της συνολικής στρατηγικής marketing
Η πώληση σε ήδη πελάτες είναι σαφώς ευκολότερη από την προσέγγιση νέων υποψήφιων πελατών. Στα πλαίσια αυτά συστήνουμε συνδιασμό τεχνικών που περιλαμβάνουν:
• Social Media Marketing
• Email marketing
• Community Building
Επίσης συστήνουμε την αξιοποίηση των ήδη πελατών σας, που μπορούν να σας συστήσουν σε άλλους γνωστούς τους με τη χρήση Viral Marketing και Affiliate Marketing.


Internet marketing

Με ξεκάθαρα μηνύματα και δυνατές εικόνες, δημιουργούμε για εσάς το κατάλληλο περιεχόμενο το οποίο ενημερώνει το κοινό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, το εμπλέκει με το δικό σας brand και μετατρέπει, τελικά, τις τυχαίες, περιστασιακές επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας σε πιστούς πελάτες.

Καθορίζουμε τον τρόπο, τα μέσα και τις μεθόδους με τις οποίες θα αναδειχθεί καλύτερα το προϊόν, η υπηρεσία ή το έργο σας.
Σας παρέχουμε πρωτότυπο περιεχόμενο, το οποίο δημιουργούμε από την αρχή, αποκλειστικά για εσάς και σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις (κειμενογραφία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις κ.α.).
Καταχωρούμε και ανανεώνουμε το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας.
Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, πραγματοποιούμε γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους ή σε στούντιο, αναλαμβάνουμε δημοσιογραφικές παραγωγές, αλλά και την κάλυψη συνεδρίων.
Αναζητούμε και επιλέγουμε φωτογραφίες και εικόνες που ταιριάζουν σε εσάς και υπηρετούν τους σκοπούς του δικού σας brand. Αναλαμβάνουμε την επεξεργασία, την ταξινόμηση και την ψηφιακή αρχειοθέτησή τους.
Υφολογική και εκφραστική επιμέλεια κειμένων, εστιασμένη στους στόχους σας, λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης (SEO).
Βρίσκουμε την κεντρική ιδέα και στη συνέχεια σχεδιάζουμε και υλοποιούμε γραφικές οπτικές αναπαραστάσεις, στατικές και διαδραστικές, με πολυμεσικό περιεχόμενο.

Content marketing

Στόχος μας είναι το κάθε έργο να διακρίνεται για τον ξεκάθαρο και μοντέρνο σχεδιασμό του, προσφέροντας εικαστικές επιλογές που θα διαμορφώσουν ή θα βελτιώσουν την ψηφιακή παρουσία σας. Παράλληλα, βασική μας μέριμνα είναι ο σχεδιασμός να υπηρετεί την ευχρηστία του ψηφιακού περιβάλλοντος που θα φιλοξενήσει τα προϊόντα ή το έργο σας.

Εσείς μας εξηγείτε τις ανάγκες σας σε επίπεδο διαφήμισης και μάρκετινγκ και εμείς σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο για την αρχική προβολή της εταιρείας ή του προϊόντος σας στο ψηφιακό περιβάλλον όσο και για τη βελτίωση της ψηφιακής παρουσίας σας.

Σχεδιασμός και υλοποίηση στατικών, πολυμεσικών και δυναμικών διαφημίσεων, ακολουθώντας πάντα τις διεθνείς τάσεις: webover, interstitial, expandable κλπ.

Σχεδιάζουμε για εσάς το λογότυπο της εταιρείας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας.

Email marketing

Το email marketing είναι πλέον μια πολύ δημοφιλής μέθοδος αναζήτησης νέου πελατολογίου αλλά και διατήρησης της επαφής με το υπάρχον. Συνίσταται στη στοχευμένη και μεθοδευμένη αποστολή ενημερωτικών emails (newsletters).

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την αποστολή των newsletters σας, είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο είτε για μια ολόκληρη καμπάνια, και παρέχουμε τα εργαλεία εκείνα που εξασφαλίζουν τη σωστή παρακολούθηση μιας καμπάνιας με πλήρη στατιστική ανάλυση της έκβασής της.

Στέλνοντας περιοδικά e-mail newsletters στη λίστα σας, κρατάτε επαφή, χτίζετε μια σχέση εμπιστοσύνης, ενημερώνετε τους πελάτες σας και προωθείτε τα προϊόντα σας. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της κερδοφορίας του δικτυακού σας τόπου.


Affiliate marketing

Το affiliate marketing είναι μια μέθοδος προώθησης της επιχείρησής σας στην οποία δίνετε ως αμοιβή προμήθεια επί της πώλησης. Δεν πληρώνετε για clicks ή views, αλλά μόνο για αγορές από το site σας. Αποτελεί δηλαδή μια μέθοδο marketing που είναι βασισμένη στην απόδοση. Πληρώνετε για αποτελέσματα και όχι επισκεψιμότητα που ίσως δε φέρει ποτέ πελάτες. Οι άνθρωποι που σας προωθούν με σκοπό να κερδίσουν αυτήν την προμήθεια επί της πώλησης ονομάζονται affiliates. Στα Ελληνικά έχει επικρατήσει ο όρος «συνεργάτες» σαν μετάφραση. Ο πιο πρακτικός τρόπος για να αξιοποιήσετε το Affiliate Marketing και να βρείτε Affiliates, είναι να έρθετε σε συνεργασία με υπάρχον δίκτυο συνεργατών (affiliate network), που έχει ήδη έτοιμους affiliates και affiliate πρόγραμμα για να «κουμπώσετε» στο site σας. Στην Ελλάδα τα Affiliate networks που προτείνουμε στους πελάτες μας είναι η Linkwise, η ForestView και η ClickBanner.


Mobile marketing

Το μάρκετινγκ μέσω κινητών συσκευών έχει εξελιχθεί μιας και τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα είναι πραγματικοί σταθμοί πολλαπλών λειτουργιών. Αν και η λειτουργία του τηλεφώνου παραμένει η βασική, ενσωματώνονται και νέες υπηρεσίες.

Η κινητή συσκευή έχει επιπλέον χρήσεις (μουσική, φωτογραφία, video) και με την πρόσβαση στο Internet αναπτύσσει ακόμα περισσότερες (GPS, mobile portals, online games, social media) που κάνουν το χρήστη να το χρησιμοποιεί  περισσότερο.

Η κινητή συσκευή γίνεται μια προσωπική συσκευή από την οποία ο χρήστης της εξαρτάται όλο και περισσότερο από τις λειτουργίες της, προσθέτοντας συνεχώς καινούργιες.

Ανάλογα με το κανάλι επικοινωνίας, το Mobile Marketing διαθέτει και τα αντίστοιχα οχήματα:


Social marketing

Tα Social Media όπως το Facebook, το Youtube, το Linkedin, και το Twitter προσεγγίζουν το ιδανικό μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης για το brand σας, μιας και έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο εικονικό χώρο στο διαδίκτυο μέσα στον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν καθημερινά. Τα συστήματα αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν και ως εργαλεία προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Η επικοινωνία μέσω Social Media είναι άμεση, αμφίδρομη, και η διάδοση τους τεράστια χάρη στα Tablets και τα Smartphones. Η ερασιτεχνική όμως χρήση των Social Media από ορισμένες επιχειρήσεις έχει σαν αποτέλεσμα:

Αναλαμβάνουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό και την ορθή διατήρηση της παρουσίας σας social media, τα οποία αποτελούν πια αναπόσπαστο κομμάτι της ψηφιακής ταυτότητας κάθε εταιρείας. Εμείς σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε για εσάς τις διαφημιστικές καμπάνιες που το κάνουν πραγματικότητα και αναλαμβάνουμε όλο το τεχνικό κομμάτι που το πλαισιώνει.

Φροντίζουμε για τη σωστή προώθηση του προϊόντος σας, μέσα από δημιουργικά και επιμελημένα κείμενα, εμπνευσμένα εικαστικά και πρωτότυπες εφαρμογές.

Συζητάμε τις δικές σας ανάγκες και βρίσκουμε μαζί το μέσο που ταιριάζει στο προϊόν ή την υπηρεσία σας. Στη συνέχεια, εμείς αναλαμβάνουμε τη δημιουργία της πρώτης σας σελίδας στα social media και την πρώτη διαφημιστική καμπάνια για την προώθησή της.

Ανανεώνουμε το περιεχόμενο της σελίδας σας και συντηρούμε τους λογαριασμούς σας στα social media, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Υλοποίηση εφαρμογών και διαγωνισμών για το Facebook, με στόχο την αύξηση των χρηστών που σας ακολουθούν (νέα like) και τη συλλογή στοιχείων των συμμετεχόντων.