0
Κάλεσε μας!

Όμιλος Plan

μαθε περισσοτερα!

Franchise

μαθε περισσοτερα!

Ενημέρωση

μαθε περισσοτερα!

Εάν το Plan A σου δεν δουλεύει, η αλφαβήτα έχει 23 ακόμη γράμματα. Μπορούμε να σε βοηθήσουμε! Ανακάλυψε νέες ευκαιρίες γνωρίζοντας την ομάδα μας!

Υπηρεσίες
Χρηματοδοτήσεις από funds & ΕΣΠΑ
Υπηρεσίες Οργάνωσης & Διοίκησης
Καινοτόμες νέες τεχνολογίες
Επικοινωνία & διαφήμιση
Χρηματοοικονομικά
Ιδιωτική ασφάλιση
Χρηματοδότηση
Τρόποι & διαδικασίες χρηματοδότησης

Ψάχνεις για χρηματοδότηση της επιχείρησης ή της ιδέας σου;  Άντλησε κεφάλαια από: Επενδυτικά προγράμματα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Κεφάλαια επιχειρηματικών συμμετοχών (Venture Capital),  Πρόγραμμα Horizon 2020, Περιφερειακά επιχειρησιακά προγράμματα ΕΣΠΑ και τέλος Online πλατφόρμες χρηματοδότησης (Fundraising – Crowdfunding)

Μεγάλες επιχειρήσεις

Ενισχύουμε μέσω SPV Funding ποσά άνω των 10.000.000 ευρώ
μαθε περισσοτερα!

Μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Καλύπτουμε χρηματοδοτικά υγιείς ανταγωνιστικές επιχειρήσεις.
μαθε περισσοτερα!

Ευρωπαϊκά προγράμματα

Χρηματοδότησης επενδυτικών έργων μέσω αναπτυξιακού νόμου & ΕΣΠΑ.
μαθε περισσοτερα!

Funding Blog

Όλα τα νέα προγράμματα ΕΣΠΑ & οι δυνατότητες χρηματοδότησης σας.
μαθε περισσοτερα!
Χρηματοοικονομικά
Εθνική τράπεζα

Εξοφλείστε τους λογαριασμούς σας στα γραφεία μας. Η υπηρεσία i-bank Pay Spot υλοποιείται από την Εθνική Τράπεζα, με τη χρήση μετρητών αλλά και καρτών.

Western Union

Μεταφέρετε χρήματα σε πάνω από 500.000 σημεία εξυπηρέτησης σε 200 χώρες. Οι μεταφορές γίνονται άμεσα και ανώνυμα μέσω της Western Union.

Υπερχρέωση

Αναδιάρθρωση δανείων. Ρυθμίζουμε τον δανεισμό σας ώστε να μειωθεί το σύνολο του κόστους και να προκύψει μία μόνιμη βιώσιμη λύση!

Επιχειρήσεις

μαθε περισσοτερα!

Νοικοκυριά

μαθε περισσοτερα!
Ασφάλιση

22 ασφαλιστικές εταιρίες

μαθε περισσοτερα!

Αναζητήστε ασφάλιση

μαθε περισσοτερα!
Νέες τεχνολογίες

Εταιρικές ιστοσελίδες

Σχεδιάζουμε όμορφα και καθαρά web sites με μεγάλη έμφαση στη λειτουργικότητα και την ευχρηστία, που αναδεικνύουν την εταιρική σας ταυτότητα με τον πιο ανάγλυφο τρόπο.

Μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα είναι στις μέρες μας ζήτημα κύρους. Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη εταιρικών ιστοσελίδων, για τη βέλτιστη ψηφιακή παρουσία της επιχείρησής σας. Στην κατηγορία αυτή υπάγονται τα event website & microsite που έχουν σκοπό την προβολή εκδηλώσεων και ειδικών περιστάσεων (ημερολόγιο εκδηλώσεων, ατζέντα, ομιλητές κλπ) και τα site που είναι είτε ιστολόγια είτε προσωπικές ιστοσελίδες.

Brand portal & eshop

Δημιουργούμε προϊοντικές ιστοσελίδες, με στόχο την προώθηση του εκάστοτε brand. Διαρκώς δημιουργούνται νέα e-shop και ο ανταγωνισμός στο ηλεκτρονικό εμπόριο μεγαλώνει.

Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι λειτουργούν πάνω από 7.000 e-shop, ενώ στο Skroutz, τη δημοφιλέστερη μηχανή σύγκρισης τιμών, ανταγωνίζονται πάνω από 1.300 από αυτά. Αν υπολογίσουμε και τα χιλιάδες e-shop του εξωτερικού, στα οποία οι Έλληνες δείχνουν σε ποσοστό 35-40% την προτίμησή τους, τότε το στήσιμο ενός ηλεκτρονικού καταστήματος πρέπει να γίνει με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, ώστε να έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Mobile εφαρμογές

Tο internet για κινητά τηλέφωνα είναι ακόμη ένας τρόπος για να προσεγγίσετε το κοινό που σας ενδιαφέρει.

Κάθε κινητή συσκευή πλέον είναι μια μηχανή που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και η χρήση αυτής της δυνατότητας αυξάνεται κατακόρυφα. Ένα mobile web site είναι ορατό από τις περισσότερες συσκευές τηλεφώνων στις μέρες μας. Δημιουργούμε σύγχρονες σελίδες για κινητά τηλέφωνα και αναπτύσσουμε εφαρμογές που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητές τους. Η πιο απλή επιλογή είναι το site που θα κατασκευάσετε να είναι responsive, να προσαρμόζεται δηλαδή αυτόματα σε όλες τις συσκευές και μεγέθη οθόνης.

Facebook εφαρμογές

Δημιουργούμε Facebook Applications υπό τη μορφή διαγωνισμών, Quiz, Παιχνιδιών, Mini-Sites, E-Shops.

Η χρησιμότητα των Facebook Applications είναι πολλαπλή. Ενίσχυση της διαφήμισης από στόμα σε στόμα. Αξιοποίηση του EdgeRank, δηλαδή πολλά like, αύξηση της οργανικής αναζήτησης, μείωση των εξόδων σε διαφήμιση. Ενδυνάμωση της αναγνωρισιμότητας. Αύξηση της επισκεψιμότητας. Απ’ ευθείας πωλήσεις ειδικών προσφορών σε συμμετέχοντες του διαγωνισμού. Δημιουργία βάσης δεδομένων δυνητικών πελατών και αξιοποίηση τους μελλοντικά για νέες καμπάνιες διαφήμισης και marketing.

B2B εφαρμογές

Τα συστήματα B2B διασυνδέουν επιχειρήσεις και αυτοματοποιούν τις διαδικασίες μέσω των οποίων συνεργάζονται.

Αυτό απαιτεί ενοποίηση λύσεων τεχνολογίας. Ανάπτυξη νέων λύσεων από τη σύνθεση άλλων. Κανένα σύστημα δε μπορεί να εξυπηρετήσει τις πιθανές μας ανάγκες και καλούμαστε συχνά να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που λύνονται με τη συνδυασμένη και ενοποιημένη χρήση περισσότερων από ένα συστημάτων, τα οποία παραμετροποιούμε και διασυνδέουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Custom εφαρμογές

Αν όλες οι παραπάνω εφαρμογές δεν σας καλύπτουν, αναλύστε μας τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μία εφαρμογή στα μέτρα σας.

Online επιχείρηση

Ο καθένας είναι ειδικός στο χώρο του και μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης. Συμβουλευτική στο διαδίκτυο για την εταιρία μας σημαίνει να γνωρίζεις το μέσο και να το προσαρμόζεις στα μέτρα αυτού που το έχει ανάγκη!

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής διαδικτύου. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία για κάθε επένδυση που επιθυμείτε να κάνετε στο χώρο του internet. Μπορούμε να σας αναλάβουμε τόσο συμβουλευτικά όσο και σε θέματα υλοποίησης.

Ιδέες τεχνολογίας

μαθε περισσοτερα!

Εφαρμογές

μαθε περισσοτερα!

Web Marketing

μαθε περισσοτερα!
Επικοινωνία & Διαφήμιση

Ανάλυση αγοράς


Ανάλυση εταιρίας

Εταιρική επικοινωνία


Πολιτική επικοινωνία

Δημόσιες σχέσεις


Διαφήμιση Facebook


Διαφήμιση Google


Διαφήμιση Youtube


Έντυπη Διαφήμιση


Internet marketing

Social marketing


Mobile marketing


Content marketing


Email marketing


SEO


Οργάνωση & διοίκηση
Περισσότερα

Συμβουλευτική διοίκησης

consultinggroup consulting business final

Θεωρώντας ότι η Συμβουλευτική είναι ο ακρογωνιαίος λίθος για την αποτελεσματικότητα των επιχειρήσεων, δημιουργήσαμε ένα μείγμα από υπηρεσίες που υποστηρίζουν την κάθε επιχείρηση. Σκοπός είναι η εκπόνηση σχεδίου δράσης που θα μεγιστοποιεί την κερδοφορία.

Περισσότερα
Περισσότερα

Έρευνες & μελέτες

consultinggroup consulting analysis final

Για τη λήψη επιχειρηματικών αποφάσεων απαιτείται ουσιαστική και πραγματική απεικόνιση επιχειρηματικών σχεδίων και οικονομικών μελετών. Χρησιμοποιούμε σύγχρονες μεθοδολογίες ποσοτικών και ποιοτικών ερευνών σε συνεργασία με εταιρείες του χώρου.

Περισσότερα
Περισσότερα

Εκπαίδευση προσωπικού

human.resources.consulting.final

Θεωρώντας το ανθρώπινο δυναμικό κάθε επιχείρησης ως το πιο σημαντικό της περιουσιακό στοιχείο, προσφέρουμε σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων που σκοπό έχουν την ανάπτυξη της απόδοσης του ανθρώπινου δυναμικού.

Περισσότερα
Περισσότερα

Επιμόρφωση

business.seminar.final

Είτε πρόκειται για συνέδριο, κάθε είδους εταιρική εκδήλωση, είτε οργάνωση εταιρικής συνάντησης, μπορούμε να σας υποστηρίξουμε.

Περισσότερα
Περισσότερα

Λογιστικές υπηρεσίες

consultinggroup accounting final

Παρέχουμε έγκυρες και έγκαιρες λογιστικές και φορολογικές υπηρεσίες αλλά και υποστήριξη κατά τη διάρκεια φορολογικών ελέγχων. Με μακροχρόνια εμπειρία και πετυχημένες συνεργασίες παρέχουμε άμεσα οφέλη για τους πελάτες.

Περισσότερα
Περισσότερα

Συστήματα πιστοποίησης

consultinggroup iso final

Υποστηρίζουμε επιχειρήσεις για πιστοποίηση τους σε πρότυπα, ανάλογα με τις δραστηριότητες τους. Παρέχουμε υπηρεσίες σε θέματα Συστημάτων Διαχείρισης, από το σχεδιασμό έως και την πιστοποίησή τους από επιλεγμένο Φορέα.

Περισσότερα
Φορμα επικοινωνιας
0
Κάλεσε μας!