Υπηρεσίες τεχνολογίας

Γνωρίζοντας καλά τον τεχνολογικό χώρο σας συμβουλεύουμε υπεύθυνα. Καλύπτουμε με καινοτόμες λύσεις τις ανάγκες σας. Διαμορφώνουμε ένα σύγχρονο πλάνο προώθησης στα σύγχρονα μέσα παρέχοντας σας υπηρεσίες τεχνολογίας.

Συμβουλευτική

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες συμβουλευτικής διαδικτύου. Διαθέτουμε την τεχνογνωσία αλλά και την εμπειρία για κάθε επένδυση που επιθυμείτε να κάνετε στο χώρο του internet. Μπορούμε να σας αναλάβουμε τόσο συμβουλευτικά όσο και σε θέματα υλοποίησης.
Ο καθένας είναι ειδικός στο χώρο του και μαζί μπορούμε να οικοδομήσουμε μια μακροχρόνια σχέση εμπιστοσύνης. Συμβουλευτική στο διαδίκτυο για την εταιρία μας σημαίνει να γνωρίζεις το μέσο και να το προσαρμόζεις στα μέτρα αυτού που το έχει ανάγκη!

Μάθετε περισσότερα

Online επιχείρηση

Δεν σχεδιάζουμε και υλοποιούμε απλά ιστοσελίδες αλλά τα μέσα που αναδεικνύουν την παρουσία των πελατών μας στο internet. Ολοένα και περισσότερες διαδικασίες μπορούν να αυτοματοποιηθούν αυξάνοντας την παραγωγικότητά σας και μειώνοντας τα κόστη λειτουργίας.
Το να δημιουργήσεις μία online επιχείρηση είναι μια διαδικασία που απαιτεί τέχνη και τεχνική. Αισθητική και τεχνογνωσία. Καλαισθησία και λειτουργικότητα. Πλούσιο περιεχόμενο και αυτοματοποίηση διαδικασιών. Σεβασμό στα web standards!

Μάθετε περισσότερα

Προγράμματα αυτοματισμού

Είναι γεγονός ότι οι υπολογιστές δεν μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα. Χρειάζονται κάποιον χρήστη να τους δίνει διαρκώς εντολές. Η επιχείρηση σας δαπανά εργατοώρες και χρήματα σε διαδικασίες ρουτίνας και η δουλειά σας δεν γίνεται αποτελεσματικά.
Μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε για εσάς κυριολεκτικά χιλιάδες διαδικασίες. Από αναζήτηση δεδομένων και διαδικασίες που αυξάνουν την παραγωγικότητα έως και αυτοματοποιημένες δικτυακές εφαρμογές. Στο τέλος θα εστιάσετε στο δημιουργικό μέρος της δουλειάς σας!

Μάθετε περισσότερα

Τεχνικές προώθησης

Το διαδίκτυο είναι ένα μέσο προβολής προϊόντων και υπηρεσιών. Σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για μια αποδοτική προώθηση στο διαδίκτυο. Σας σχεδιάζουμε εταιρική ταυτότητα. Διαχειριζόμαστε διαφημιστικές καμπάνιες. Βελτιστοποιούμε τα site σας για τις μηχανές αναζήτησης. Σας δίνουμε λύσεις για επικοινωνία και προώθηση. Συνθέτουμε ολοκληρωμένες τεχνολογικά λύσεις. Σας βοηθούμε με νέες μεθόδους ώστε να εξελίξετε τον τρόπο που δουλεύετε.

Μάθετε περισσότερα