Υπηρεσίες τεχνολογίας

Υπηρεσίες προώθησης
Συμβουλευτική τεχνολογίας
Τεχνολογικό blog

Web προτάσεις

Δεν σχεδιάζουμε και υλοποιούμε απλά ιστοσελίδες αλλά τα μέσα που αναδεικνύουν την παρουσία των πελατών μας στο internet. Ολοένα και περισσότερες διαδικασίες μπορούν να αυτοματοποιηθούν αυξάνοντας την παραγωγικότητά σας και μειώνοντας τα κόστη λειτουργίας. 

Το να δημιουργήσεις μία online επιχείρηση είναι μια διαδικασία που απαιτεί τέχνη και τεχνική. Αισθητική και τεχνογνωσία. Καλαισθησία και λειτουργικότητα. Πλούσιο περιεχόμενο και αυτοματοποίηση διαδικασιών. Σεβασμό στα web standards!

Εταιρικές ιστοσελίδες

Σχεδιάζουμε όμορφα και καθαρά web sites με μεγάλη έμφαση στη λειτουργικότητα και την ευχρηστία, που αναδεικνύουν την εταιρική σας ταυτότητα με τον πιο ανάγλυφο τρόπο.

Μια εντυπωσιακή ιστοσελίδα είναι στις μέρες μας ζήτημα κύρους. Αναλαμβάνουμε την ανάπτυξη εταιρικών ιστοσελίδων, για τη βέλτιστη ψηφιακή παρουσία της επιχείρησής σας. Στην κατηγορία αυτή υπάγονται τα event website & microsite που έχουν σκοπό την προβολή εκδηλώσεων και ειδικών περιστάσεων (ημερολόγιο εκδηλώσεων, ατζέντα, ομιλητές κλπ) και τα site που είναι είτε ιστολόγια είτε προσωπικές ιστοσελίδες.

Brand portal & eshop

Δημιουργούμε προϊοντικές ιστοσελίδες, με στόχο την προώθηση του εκάστοτε brand. Διαρκώς δημιουργούνται νέα e-shop και ο ανταγωνισμός στο ηλεκτρονικό εμπόριο μεγαλώνει.

Στην Ελλάδα υπολογίζεται ότι λειτουργούν πάνω από 7.000 e-shop, ενώ στο Skroutz, τη δημοφιλέστερη μηχανή σύγκρισης τιμών, ανταγωνίζονται πάνω από 1.300 από αυτά. Αν υπολογίσουμε και τα χιλιάδες e-shop του εξωτερικού, στα οποία οι Έλληνες δείχνουν σε ποσοστό 35-40% την προτίμησή τους, τότε το στήσιμο ενός ηλεκτρονικού καταστήματος πρέπει να γίνει με τον πλέον σύγχρονο τρόπο, ώστε να έχει πιθανότητες επιτυχίας.

Facebook εφαρμογές

Δημιουργούμε Facebook Applications υπό τη μορφή διαγωνισμών, Quiz, Παιχνιδιών, Mini-Sites, E-Shops.

Η χρησιμότητα των Facebook Applications είναι πολλαπλή. Ενίσχυση της διαφήμισης από στόμα σε στόμα. Αξιοποίηση του EdgeRank, δηλαδή πολλά like, αύξηση της οργανικής αναζήτησης, μείωση των εξόδων σε διαφήμιση. Ενδυνάμωση της αναγνωρισιμότητας. Αύξηση της επισκεψιμότητας. Απ’ ευθείας πωλήσεις ειδικών προσφορών σε συμμετέχοντες του διαγωνισμού. Δημιουργία βάσης δεδομένων δυνητικών πελατών και αξιοποίηση τους μελλοντικά για νέες καμπάνιες διαφήμισης και marketing.

Mobile εφαρμογές

Tο internet για κινητά τηλέφωνα είναι ακόμη ένας τρόπος για να προσεγγίσετε το κοινό που σας ενδιαφέρει.

Κάθε κινητή συσκευή πλέον είναι μια μηχανή που έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και η χρήση αυτής της δυνατότητας αυξάνεται κατακόρυφα. Ένα mobile web site είναι ορατό από τις περισσότερες συσκευές τηλεφώνων στις μέρες μας. Δημιουργούμε σύγχρονες σελίδες για κινητά τηλέφωνα και αναπτύσσουμε εφαρμογές που εκμεταλλεύονται τις δυνατότητές τους. Η πιο απλή επιλογή είναι το site που θα κατασκευάσετε να είναι responsive, να προσαρμόζεται δηλαδή αυτόματα σε όλες τις συσκευές και μεγέθη οθόνης.

B2B εφαρμογές

Τα συστήματα B2B διασυνδέουν επιχειρήσεις και αυτοματοποιούν τις διαδικασίες μέσω των οποίων συνεργάζονται.

Αυτό απαιτεί ενοποίηση λύσεων τεχνολογίας. Ανάπτυξη νέων λύσεων από τη σύνθεση άλλων. Κανένα σύστημα δε μπορεί να εξυπηρετήσει τις πιθανές μας ανάγκες και καλούμαστε συχνά να αντιμετωπίσουμε προβλήματα που λύνονται με τη συνδυασμένη και ενοποιημένη χρήση περισσότερων από ένα συστημάτων, τα οποία παραμετροποιούμε και διασυνδέουμε ανάλογα με τις απαιτήσεις.

Custom εφαρμογές

Αν όλες οι παραπάνω εφαρμογές δεν σας καλύπτουν, αναλύστε μας τις ανάγκες σας και θα σχεδιάσουμε μία εφαρμογή στα μέτρα σας.

Προγράμματα αυτοματισμού

Είναι γεγονός ότι οι υπολογιστές δεν μπορούν να λειτουργήσουν αυτόνομα. Χρειάζονται κάποιον χρήστη να τους δίνει διαρκώς εντολές. Η επιχείρηση σας δαπανά εργατοώρες και χρήματα σε διαδικασίες ρουτίνας και η δουλειά σας δεν γίνεται αποτελεσματικά.

Μπορούμε να αυτοματοποιήσουμε για εσάς κυριολεκτικά χιλιάδες διαδικασίες. Από αναζήτηση δεδομένων και διαδικασίες που αυξάνουν την παραγωγικότητα έως και αυτοματοποιημένες δικτυακές εφαρμογές. Στο τέλος θα εστιάσετε στο δημιουργικό μέρος της δουλειάς σας!

Παραδείγματα εφαρμογής στην καθημερινότητα

Ο Γιώργος και η Αθηνά είναι ιδιοκτήτες καφετέριας. Ψάχνουν πάντα για νέους πελάτες που επισκέπτονται την πόλη τους. Χρησιμοποιούν ένα σύστημα αυτοματοποίησης σε συνδυασμό με ένα πρόσθετο εργαλείο του κοινωνικού δικτύου Twitter. Κάθε φορά που κάποιος χρήστης του Twitter στην πόλη γράφει «καφές», παίρνει αυτόματα μία απάντηση με μία πρόσκληση ή προσφορά. Πιο έξυπνο και ξεκούραστο marketing δεν γίνεται.

Η Μαρία είναι πολυάσχολη και δεν προλαβαίνει μέσα στη μέρα να παρακολουθεί τα sites των αναταγωνιστών της. Χρησιμοποιεί ένα σύστημα αυτοματοποίησης ώστε να τα τραβάει φωτογραφίες κάθε 30 λεπτά σε 24ώρη βάση. Οι φωτογραφίες παίρνουν ως τίτλο το όνομα του ανταγωνιστή, την αντίστοιχη ημερομηνία και ώρα και οργανώνονται σε φακέλους. Η Μαρία έτσι έχει ολόκληρο το ιστορικό των ανταγωνιστών της χωρίς να κάνει τίποτα. Μάλλον ούτε οι ανταγωνιστές δεν έχουν τέτοιο αρχείο για τον εαυτό τους.

Η Νάντια είναι υπεύθυνη πωλήσεων. Το σύστημα αποθήκης της εταιρίας της δεν μπορεί να βγάλει μία αναφορά που να αξιολογεί τις πωλήσεις για κάποιο χρονικό διάστημα. Έτσι αναγκάζεται κάθε φορά να παίρνει όλες τις αναφορές ανά ημέρα και να τις περνά σε excel για να βγάλει συμπέρασμα. Με ένα σύστημα αυτοματοποίησης θα μπορούσε να γίνει η ίδια διαδικασία σε δευτερόλεπτα χωρίς να γίνουν αλλαγές στο σύστημα αποθήκης.

Ο Μάρκος είναι ιδιοκτήτης ενός eshop. Όποτε δέχεται μία παραγγελία ενημερώνεται στο mail του και τα στοιχεία καταχωρούνται σε μία βάση δεδομένων πελατών. Ταυτόχρονα το σύστημα στέλνει mail στον πελάτη του ότι θα του αποσταλεί η παραγελία. Εάν ο Μάρκος έκανε τη διαδικασία χειροκίνητα θα περνούσαν ώρες μέχρι να ενημερωθεί ο πελάτης. Η αυτοματοποίηση αυτή αύξησε την ικανοποίηση του πελάτη του λόγω της ταχύτητας εξυπηρέτησης.

Η εταιρία του Νίκου αντικατέστησε το παλιό της πελατολόγιο με ένα σύγχρονο που βασίζεται στο internet. Το παλιό σύστημα όμως δεν υποστηρίζει διαδικασία για εξαγωγή των στοιχείων. Για να μην γίνει χειροκίνητη η διαδικασία ο Νίκος χρησιμοποιεί ένα σύστημα αυτοματοποίησης. Το πρόγραμμα ανοίγει έναν έναν φάκελο πελάτη από το παλιό σύστημα, αντιγράφει τα στοιχεία και ατα μεταφέρει στο καινούριο. Τα δεδομένα μεταφέρονται χωρίς ούτε ένα λάθος.

Μία οικονομική σύμβουλος σαν τη Χριστίνα αξιοποιεί στο έπακρο ένα σύστημα αυτοματοποίησης για να εντοπίζει οικονομικούς δείκτες που δημοσιεύονται σε sites τραπεζών. Κάθε πρωί το πρόγραμμα ανακτά τους δείκτες, τους τοποθετεί σε μία ενιαία οργανωμένη αναφορά και τη στέλνει στο mail της. Χάρη στον αυτοματισμό η Χριστίνα ξεκινά τη μέρα της με μία καθαρή σύνοψη όλων των οικονομικών αλλαγών και μπορεί έγκυρα να παρέχει πληροφορίες στους πελάτες της.

Η Ελένη είναι υπεύθυνη πωλήσεων. Διαχειρίζεται μεγάλο αριθμό παραγγελιών που της έρχονται από πωλητές σε φύλλα excel. Μέχρι σήμερα κάθε φορά που κάποιος πωλητής έστελνε ένα νέο excel, η Ελένη περνούσε τα στοιχεία χειροκίνητα στο σύστημα της εταιρίας. Με μία διαδικασία αυτοματοποίησης οι παραγγελίες θα μεταφέρονταν απευείας από το excel στο εταιρικό σύστημα και θα περίμεναν σε διαδικασία έγκρισης.

Η Σοφία είναι επαγγελματίας φωτογράφος. Καθημερινά τραβά χιλιάδες φωτογραφίες. Πριν ανακαλύψει τις διαδικασίες αυτοματοποίησης, έπρεπε να κάνει μία χρονοβόρα διαδικασία. Τώρα αρκεί να βάζει τις νέες φωτογραφίες σε ένα συγκεκριμένο φάκελο. Αυτόματα οι φωτογραφίες μετονομάζονται ανάλογα με τις απαιτήσεις της, ανοίγει το photoshop, χρησιμοποιούνται κάποια προκαθορισμένα φίλτρα και οι φωτογραφίες σώζονται σε έναν απλό φάκελο. Πλέον η Σοφία έχει χρόνο να ασχολείται με το δημιουργικό μέρος της δουλειάς της.

Ο Γιάννης είναι μεσίτης. Λόγω των πολλών ακινήτων που διαχειρίζεται, αναγκάζεται να ανεβάζει πολλές αγγελίες σε όσο το δυνατόν περισσότερα sites. Χρησιμοποιώντας ένα σύστημα αυτοματοποίησης συνδέεται ταυτόχρονα σε όλα τα site αγγελιών που έχει λογαριασμούς και προωθεί ένα νέο του ακίνητο άμεσα. Μία διαδικασία που θα του έπαιρνε χρόνο γίνεται άμεσα με ένα βήμα.

Ο Ανδρέας είναι κατασκευαστής site. Ένα μέρος της δουλειάς του είναι τα sites των πελατών του να είναι ψηλά στην κατάταξη των μηχανών αναζήτησης. Με ένα σύστημα αυτοματοποίησης συγκεντρώνει τις κατατάξεις όλων των sites που διαχειρίζεται και αποστέλλει αυτόματα σε κάθε πελάτη του ξεχωριστά τα στοιχεία για να τους ενημερώσει. Ακόμη και σε ημερήσια βάση.

4 λόγοι για να μας επιλέξετε!

Γνωρίζουμε τους περισσότερους κλάδους της αγοράς και μπορούμε να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας.

Δεν προσαρμόζουμε τις ανάγκες σας στα χαρακτηριστικά ενός έτοιμου προγράμματος. Διαλέγουμε τα κατάλληλα εργαλεία για να δημιουργήσουμε λύσεις αυτοματοποίησης για σας.

Μπορείτε να τρέξετε το πρόγραμμα και από τον υπολογιστή σας.

Μπορούμε να επεκτείνουμε ένα υπάρχων πρόγραμμα με νέες λειτουργίες κάθε φορά που αυξάνονται οι ανάγκες σας.