Βελτιστοποίηση αναζήτησης

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization – SEO) αποτελείται από όλες εκείνες τις τεχνικές που πρέπει να αξιοποιηθούν ώστε μια ιστοσελίδα να εμφανίζεται όσο το δυνατόν ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για τις σχετικές της λέξεις κλειδιά (keywords).

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται τόσο τεχνικές παρεμβάσεις όσο και παρεμβάσεις περιεχομένου σε μια ιστοσελίδα και όλο αυτό σε μια συνεχή διαδικασία, κατά την οποία παρακολουθούμε και ανανεώνουμε την ιστοσελίδα αναλόγως.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, αναλαμβάνουμε όμως και την κατά παραγγελία βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας.

Δεν θέλουμε να σας κουράσουμε με τεχνικές λεπτομέρειες για το πως ακριβώς γίνεται η βελτιστοποίηση. Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε παραπομπή για ολοκληρωμένο οδηγό SEO.

Αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι για το SEO του δικτυακού σας τόπου, πραγματοποιούμε ενέργειες εντός του site σας (on site optimization) καθώς και ενέργειες εκτός site που αφορούν το χτίσιμο συνδέσμων από άλλα sites (off site optimization). Χωρίς αυτά τα 2 στοιχεία, δηλαδή το on site και το off site optimization, δεν μπορεί να γίνει σωστή και ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση.

Βασικό SEO

μαθε περισσοτερα!

Προχωρημένο SEO

μαθε περισσοτερα!

Σύνοψη SEO

μαθε περισσοτερα!

Κριτήρια Google

μαθε περισσοτερα!

Λεξιλόγιο SEO

μαθε περισσοτερα!