Το διαδίκτυο είναι ένα μέσο προβολής προϊόντων και υπηρεσιών. Σας παρέχουμε όλα τα εργαλεία που είναι απαραίτητα για μια αποδοτική προώθηση στο διαδίκτυο. Σας σχεδιάζουμε εταιρική ταυτότητα. Διαχειριζόμαστε διαφημιστικές καμπάνιες. Βελτιστοποιούμε τα site σας για τις μηχανές αναζήτησης. Σας δίνουμε λύσεις για επικοινωνία και προώθηση. Συνθέτουμε ολοκληρωμένες τεχνολογικά λύσεις. Σας βοηθούμε με νέες μεθόδους ώστε να εξελίξετε τον τρόπο που δουλεύετε.

Internet marketing

Δημιουργούμε για εσάς το κατάλληλο περιεχόμενο, με ξεκάθαρα μηνύματα και δυνατές εικόνες. Σκοπός να ενημερώνει το κοινό για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, να το εμπλέκει με το δικό σας brand και να μετατρέπει τελικά τις τυχαίες, περιστασιακές επισκέψεις στην ιστοσελίδα σας σε πιστούς πελάτες.

Καθορίζουμε τον τρόπο, τα μέσα και τις μεθόδους με τις οποίες θα αναδειχθεί καλύτερα το προϊόν, η υπηρεσία ή το έργο σας.
Σας παρέχουμε πρωτότυπο περιεχόμενο, το οποίο δημιουργούμε από την αρχή, αποκλειστικά για εσάς και σύμφωνα με τις δικές σας απαιτήσεις (κειμενογραφία, ρεπορτάζ, συνεντεύξεις κ.α.).
Καταχωρούμε και ανανεώνουμε το περιεχόμενο στην ιστοσελίδα σας.
Ανάλογα με τις δικές σας ανάγκες, πραγματοποιούμε γυρίσματα σε εξωτερικούς χώρους ή σε στούντιο, αναλαμβάνουμε δημοσιογραφικές παραγωγές, αλλά και την κάλυψη συνεδρίων.
Αναζητούμε και επιλέγουμε φωτογραφίες και εικόνες που ταιριάζουν σε εσάς και υπηρετούν τους σκοπούς του δικού σας brand. Αναλαμβάνουμε την επεξεργασία, την ταξινόμηση και την ψηφιακή αρχειοθέτησή τους.
Υφολογική και εκφραστική επιμέλεια κειμένων, εστιασμένη στους στόχους σας, λαμβάνοντας υπόψη τα κριτήρια βελτιστοποίησης για τις μηχανές αναζήτησης (SEO).
Βρίσκουμε την κεντρική ιδέα και στη συνέχεια σχεδιάζουμε και υλοποιούμε γραφικές οπτικές αναπαραστάσεις, στατικές και διαδραστικές, με πολυμεσικό περιεχόμενο.

Content marketing

Στόχος μας είναι το κάθε έργο να διακρίνεται για τον ξεκάθαρο και μοντέρνο σχεδιασμό του, προσφέροντας εικαστικές επιλογές που θα διαμορφώσουν ή θα βελτιώσουν την ψηφιακή παρουσία σας. Παράλληλα, βασική μας μέριμνα είναι ο σχεδιασμός να υπηρετεί την ευχρηστία του ψηφιακού περιβάλλοντος που θα φιλοξενήσει τα προϊόντα ή το έργο σας.

Εσείς μας εξηγείτε τις ανάγκες σας σε επίπεδο διαφήμισης και μάρκετινγκ και εμείς σας παρέχουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες τόσο για την αρχική προβολή της εταιρείας ή του προϊόντος σας στο ψηφιακό περιβάλλον όσο και για τη βελτίωση της ψηφιακής παρουσίας σας.

Σχεδιασμός και υλοποίηση στατικών, πολυμεσικών και δυναμικών διαφημίσεων, ακολουθώντας πάντα τις διεθνείς τάσεις: webover, interstitial, expandable κλπ.

Σχεδιάζουμε για εσάς το λογότυπο της εταιρείας, του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας.

Email marketing

Το email marketing είναι πλέον μια πολύ δημοφιλής μέθοδος αναζήτησης νέου πελατολογίου αλλά και διατήρησης της επαφής με το υπάρχον. Συνίσταται στη στοχευμένη και μεθοδευμένη αποστολή ενημερωτικών emails (newsletters).

Στέλνοντας περιοδικά e-mail newsletters στη λίστα σας, κρατάτε επαφή, χτίζετε μια σχέση εμπιστοσύνης, ενημερώνετε τους πελάτες σας και προωθείτε τα προϊόντα σας. Όλα αυτά έχουν ως αποτέλεσμα την αύξηση της κερδοφορίας του δικτυακού σας τόπου.

Αναλαμβάνουμε το σχεδιασμό και την αποστολή των newsletters σας, είτε πρόκειται για ένα μεμονωμένο είτε για μια ολόκληρη καμπάνια, και παρέχουμε τα εργαλεία εκείνα που εξασφαλίζουν τη σωστή παρακολούθηση μιας καμπάνιας με πλήρη στατιστική ανάλυση της έκβασης της.

Affiliate marketing

Το affiliate marketing είναι μια μέθοδος προώθησης της επιχείρησής σας στην οποία δίνετε ως αμοιβή προμήθεια επί της πώλησης. Δεν πληρώνετε για clicks ή views, αλλά μόνο για αγορές από το site σας. Αποτελεί δηλαδή μια μέθοδο marketing που είναι βασισμένη στην απόδοση. Πληρώνετε για αποτελέσματα και όχι επισκεψιμότητα που ίσως δε φέρει ποτέ πελάτες. Οι άνθρωποι που σας προωθούν με σκοπό να κερδίσουν αυτήν την προμήθεια επί της πώλησης ονομάζονται affiliates. Στα Ελληνικά έχει επικρατήσει ο όρος «συνεργάτες» σαν μετάφραση. Ο πιο πρακτικός τρόπος για να αξιοποιήσετε το Affiliate Marketing και να βρείτε Affiliates, είναι να έρθετε σε συνεργασία με υπάρχον δίκτυο συνεργατών (affiliate network), που έχει ήδη έτοιμους affiliates και affiliate πρόγραμμα για να «κουμπώσετε» στο site σας. Στην Ελλάδα τα Affiliate networks που προτείνουμε στους πελάτες μας είναι η Linkwise, η ForestView και η ClickBanner.

Mobile marketing

Το μάρκετινγκ μέσω κινητών συσκευών έχει εξελιχθεί μιας και τα σύγχρονα κινητά τηλέφωνα είναι πραγματικοί σταθμοί πολλαπλών λειτουργιών. Αν και η λειτουργία του τηλεφώνου παραμένει η βασική, ενσωματώνονται και νέες υπηρεσίες.

Η κινητή συσκευή έχει επιπλέον χρήσεις (μουσική, φωτογραφία, video) και με την πρόσβαση στο Internet αναπτύσσει ακόμα περισσότερες (GPS, mobile portals, online games, social media) που κάνουν το χρήστη να το χρησιμοποιεί  περισσότερο.

Η κινητή συσκευή γίνεται μια προσωπική συσκευή από την οποία ο χρήστης της εξαρτάται όλο και περισσότερο από τις λειτουργίες της, προσθέτοντας συνεχώς καινούργιες.

Ανάλογα με το κανάλι επικοινωνίας, το Mobile Marketing διαθέτει και τα αντίστοιχα οχήματα:

Social marketing

Tα Social Media όπως το Facebook, το Youtube, το Linkedin, και το Twitter προσεγγίζουν το ιδανικό μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης για το brand σας, μιας και έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο εικονικό χώρο στο διαδίκτυο μέσα στον οποίο εκατομμύρια άνθρωποι από όλο τον κόσμο επικοινωνούν και αλληλεπιδρούν καθημερινά. Τα συστήματα αυτά μπορούν να αξιοποιηθούν και ως εργαλεία προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών με πολύ αποτελεσματικό τρόπο. Η επικοινωνία μέσω Social Media είναι άμεση, αμφίδρομη, και η διάδοση τους τεράστια χάρη στα Tablets και τα Smartphones. Η ερασιτεχνική όμως χρήση των Social Media από ορισμένες επιχειρήσεις έχει σαν αποτέλεσμα:

Αναλαμβάνουμε τον στρατηγικό σχεδιασμό και την ορθή διατήρηση της παρουσίας σας social media, τα οποία αποτελούν πια αναπόσπαστο κομμάτι της ψηφιακής ταυτότητας κάθε εταιρείας. Εμείς σχεδιάζουμε και διαχειριζόμαστε για εσάς τις διαφημιστικές καμπάνιες που το κάνουν πραγματικότητα και αναλαμβάνουμε όλο το τεχνικό κομμάτι που το πλαισιώνει.

Φροντίζουμε για τη σωστή προώθηση του προϊόντος σας, μέσα από δημιουργικά και επιμελημένα κείμενα, εμπνευσμένα εικαστικά και πρωτότυπες εφαρμογές.

Συζητάμε τις δικές σας ανάγκες και βρίσκουμε μαζί το μέσο που ταιριάζει στο προϊόν ή την υπηρεσία σας. Στη συνέχεια, εμείς αναλαμβάνουμε τη δημιουργία της πρώτης σας σελίδας στα social media και την πρώτη διαφημιστική καμπάνια για την προώθησή της.

Ανανεώνουμε το περιεχόμενο της σελίδας σας και συντηρούμε τους λογαριασμούς σας στα social media, σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Υλοποίηση εφαρμογών και διαγωνισμών για το Facebook, με στόχο την αύξηση των χρηστών που σας ακολουθούν (νέα like) και τη συλλογή στοιχείων των συμμετεχόντων.

Διαφήμιση Google

Στην κατάλληλη ώρα και στο κατάλληλο μέρος

Στοχεύστε τις διαφημίσεις σας σε πελάτες που βρίσκονται σε συγκεκριμένες χώρες, περιοχές και πόλεις ή σε καθορισμένη απόσταση από την επιχείρηση ή το κατάστημά σας.

Οι χρήστες στο Google ανακαλύπτουν την επιχείρησή σας, ακριβώς τη στιγμή που αναζητούν όσα προσφέρετε.

Το Google AdWords μπορεί να σας βοηθήσει να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στον ιστότοπό σας, να αυξήσετε τις διαδικτυακές πωλήσεις και τις τηλεφωνικές κλήσεις που δέχεστε ή να ενισχύσετε την αφοσίωση των πελατών σας.

Μπορείτε να προσεγγίσετε σχετικούς πελάτες σε σχετικούς ιστότοπους στο διαδίκτυο. Μια ποικιλία επιλογών σας επιτρέπει να πραγματοποιείτε στόχευση ανάλογα με τον τύπο του ιστότοπου, το είδος του κοινού ή το επαναληπτικό μάρκετινγκ, όταν και όπου έχει σημασία.

Μετρήσιμο Μάρκετινγκ

Το Google AdWords καταγράφει πόσα άτομα έχουν παρατηρήσει τις διαφημίσεις σας και σε τι ποσοστό κάνουν κλικ σε αυτές, προκειμένου να επισκεφτούν τον ιστότοπό σας ή να σας καλέσουν. Χάρη στα εργαλεία παρακολούθησης θα μπορείτε να δείτε τις πραγματικές πωλήσεις του ιστότοπού σας, οι οποίες προκύπτουν ως άμεσο αποτέλεσμα των διαφημίσεών σας.

Μπορείτε να δείτε ποια είναι η απόδοση των διαφημίσεών σας ανά πάσα στιγμή, αν συνδεθείτε στο λογαριασμό σας στο Google AdWords. Επίσης, για να εξοικονομήσετε χρόνο, θα σας αποστέλλουμε μια μηνιαία σύνοψη στην οποία θα αναφέρουμε όλα τα βασικά στατιστικά στοιχεία και τους αριθμούς που έχουν σημασία.

Στο Google AdWords μπορείτε να τροποποιήσετε τις διαφημίσεις σας, να δοκιμάσετε νέους όρους αναζήτησης, να παύσετε και να επανεκκινήσετε την καμπάνια σας δωρεάν και όποτε θέλετε.

Προσεγγίστε τους πελάτες σας, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιούν

Στον σημερινό κόσμο που κατακλύζεται από κινητές συσκευές, πρέπει να διαφημίζεστε σε κάθε συσκευή που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας – επιτραπέζιους υπολογιστές, φορητούς υπολογιστές, tablet και κινητά. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορούν να σας βρίσκουν, όταν πραγματοποιούν αναζήτηση, περιήγηση ή αγορά.

Διαφήμιση Youtube

Στοχευμένες διαφημιστικές καμπάνιες με Video & Youtube Ads

Το YouTube έχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο εμφανίσεις ανά ημέρα, πράγμα που σημαίνει ότι αν ήταν μια μηχανή αναζήτησης, θα ήταν η 2η μεγαλύτερη και περίπου το ένα τρίτο του μεγέθους της Google! Η τεράστια απήχηση του YouTube έχει δείξει ότι μπορεί να χρησιμεύσει ως κάτι πολύ περισσότερο από απλά ένας τρόπος για να μοιραστείτε τα βίντεο σας, έχει γίνει ένας εξαιρετικά αποτελεσματικός χώρος πρόσβασης σε τεράστια ακροατήρια μέσω της online διαφήμισης. Οι επιλογές για διαφημίσεις είναι αρκετές και μπορούμε να τις χωρίσουμε σε δύο κατηγορίες για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω. Οι διαφημίσεις προβολής στο YouTube συμπεριλαμβάνονται στο ευρύτερο δίκτυο εμφάνισης Google και εμφανίζονται παράλληλα με το video που βλέπει ο χρήστης.

Διαφημίσεις Προβολής (Display Ads)

Standard Banner Ad

Είναι ακριβώς όπως οι απλές διαφημίσεις προβολής της Google στο Display Network. Μπορείτε να επιλέξετε κατηγορίες, θέμα και λέξεις-κλειδιά για να προσδιορίσετε τη θέση όπου θέλετε αυτές τις διαφημίσεις να εμφανιστούν.

Video Overlay Ads

Είναι banners που εμφανίζονται ως εμφανιζόμενα πλαίσια (pop-ups) στο πλαίσιο των εμφανιζόμενων βίντεο. Έτσι υποχρεώνουν το χρήστη να τα διαβάσει και να τα κλείσει.

Διαφημίσεις με Βίντεο (Video Ads)

Διαφημίσεις σε ροή Βίντεο (In-Stream video ads)

Οι διαφημίσεις που εμφανίζονται όταν παρακολουθείτε βίντεο. Πιθανώς η πιο δημοφιλής μορφή διαφήμισης βίντεο. Είναι διαφημίσεις που παίζουν πριν από ένα βίντεο που έχει επιλέξει ο χρήστης να δει . Οι θεατές είναι υποχρεωμένοι να βλέπουν υποχρεωτικά 5 δευτερόλεπτα της διαφήμισης, και να αποφασίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν να την παρακολουθούν ή να παραλείψουν το υπόλοιπο του βίντεο και να δουν αυτό που ήθελαν να δουν εξ αρχής.

Διαφημίσεις Βίντεο Αναζήτησης (In-Search Video Ads)

Οι διαφημίσεις αναζήτησης εμφανίζονται πάνω ή προς τα δεξιά των αποτελεσμάτων αναζήτησης του YouTube και λειτουργούν παρόμοια με τις διαφημίσεις κειμένου στην Google, κάνοντας bid σε λέξεις-κλειδιά.

Διαφημίσεις Βίντεο Προβολής (In-Display Video Ads)

Οι διαφημίσεις προβολής βίντεο εμφανίζονται μαζί με άλλα βίντεο στο YouTube ή σε άλλους ιστότοπους του Δικτύου εμφάνισης που ταιριάζουν με τις επιλογές στόχευσης.

Διαφήμιση Facebook

To Facebook έχει 4 εκατομμύρια Έλληνες χρήστες, ενώ η επισκεψιμότητα του είναι υψηλότερη από τη Google και οι μελέτες δείχνουν πως η καταναλωτική συμπεριφορά των χρηστών επηρεάζεται από τα κοινωνικά δίκτυα. Η Facebook διαφήμιση είναι σαφώς πιο οικονομική σε σχέση με το Google ή άλλα μέσα. Η διαφήμιση στο Facebook εμφανίζεται με ποικιλία μορφών όπως κείμενα, banners (εικόνες) και βίντεο. Οι διεθνείς μελέτες και τα Case Studies σε Πελάτες μας δείχνουν ότι το Facebook είναι ένα θαυμάσιο εργαλείο για:

Στο Facebook υπάρχει η δυνατότητα να στοχεύσετε το target group σας όχι μόνο με βάση τη γλώσσα και τη χώρα, αλλά και με βάση το φύλο, την ηλικία, το εκπαιδευτικό επίπεδο ή ακόμα και τα ενδιαφέροντα-χόμπυ. Μια άλλη αποτελεσματική μέθοδος είναι η στόχευση ατόμων που έχουν επισκεφτεί το Site σας (Retargeting), ή των ανθρώπων που έχετε τα Emails τους όπως συνδρομητές του Newsletter σας.
Αναλαμβάνουμε το επαγγελματικό στήσιμο και τη συνεχή διαχείριση της διαφημιστικής σας καμπάνιας στο Facebook, με σκοπό την επίτευξη των στρατηγικών στόχων της επιχείρησής σας. Εκτός από την αρχική δημιουργία της διαφημιστικής καμπάνιας αναλαμβάνουμε τη συνεχή βελτιστοποίηση, με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης. Παράλληλα με τη διαφημιστική εκστρατεία Facebook μπορούμε να σας υποστηρίξουμε στη συνεχή ενημέρωση της εταιρικής σας σελίδας, τη δημιουργία Facebook Applications, και τη συμβουλευτική των στελεχών σας.

Βελτιστοποίηση site

Η βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization – SEO) αποτελείται από όλες εκείνες τις τεχνικές που πρέπει να αξιοποιηθούν ώστε μια ιστοσελίδα να εμφανίζεται όσο το δυνατόν ψηλότερα στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για τις σχετικές της λέξεις κλειδιά (keywords).

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται τόσο τεχνικές παρεμβάσεις όσο και παρεμβάσεις περιεχομένου σε μια ιστοσελίδα και όλο αυτό σε μια συνεχή διαδικασία, κατά την οποία παρακολουθούμε και ανανεώνουμε την ιστοσελίδα αναλόγως.

Οι ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε είναι φιλικές προς τις μηχανές αναζήτησης, αναλαμβάνουμε όμως και την κατά παραγγελία βελτιστοποίηση μιας ιστοσελίδας. Δεν θέλουμε να σας κουράσουμε με τεχνικές λεπτομέρειες για το πως ακριβώς γίνεται η βελτιστοποίηση. Στο τέλος της σελίδας θα βρείτε παραπομπή για ολοκληρωμένο οδηγό SEO. Αυτό που έχει όμως σημασία είναι ότι για το SEO του δικτυακού σας τόπου, πραγματοποιούμε ενέργειες εντός του site σας (on site optimization) καθώς και ενέργειες εκτός site που αφορούν το χτίσιμο συνδέσμων από άλλα sites (off site optimization). Χωρίς αυτά τα 2 στοιχεία, δηλαδή το on site και το off site optimization, δεν μπορεί να γίνει σωστή και ολοκληρωμένη βελτιστοποίηση.

Υπηρεσίες συμβουλευτικής

μαθε περισσοτερα!

Υπηρεσίες τεχνολογίας

μαθε περισσοτερα!

Τεχνολογικό blog

μαθε περισσοτερα!

Ρώτησε μας!

μαθε περισσοτερα!