Νοικοκυριά

Το πιο αποτελεσματικό βοήθημα που παρέχει αυτή τη στιγμή η ελληνική νομοθεσία για την οριστική διευθέτηση του προβλήματος του υπερβολικού δανεισμού των νοικοκυριών είναι ο νόμος 3869/2010 «για τη ρύθμιση των οφειλών υπερχρεωμένων φυσικών προσώπων και άλλες διατάξεις» (Νόμος Κατσέλη). Πρόκειται για το νόμο, ο οποίος ενδυναμωμένος μέσα από τις εκτενείς διαδικασίες διαβούλευσης που προηγήθηκαν, δίνει την προοπτική απεγκλωβισμού των υπερχρεωμένων καταναλωτών και επαγγελματιών από την υπερχρέωση και τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν πλέον ένα νέο οικονομικό ξεκίνημα, χωρίς τα ανυπέρβλητα βάρη του παρελθόντος (Υπηρεσίες υπερχρέωσης).

Επιχειρήσεις

Με αισιοδοξία και σύνεση σας βοηθάμε να κάνετε τις σωστές κινήσεις και τις κατάλληλες επιλογές για τη συνέχιση και ενδυνάμωση της επιχειρηματικής σας δραστηριότητας. Πλήρης συμβουλευτική, νομική και λογιστική υποστήριξη στην ίδρυση ή μεταβολή εταιριών και ατομικών επιχειρήσεων. Φιλοδοξούμε να γίνουμε ο αποτελεσματικός σύμμαχός μας ενάντια στη γραφειοκρατία, την πολυνομία και την ημιμάθεια.

Με ολοκληρωμένη υποστήριξη όχι μόνο στη λήψη των επιχειρηματικών αποφάσεων, αλλά και την υλοποίησή τους. Εμπιστευθείτε μας τις ανησυχίες και τους προβληματισμούς ή τις απορίες σας. Με υπευθυνότητα και ψυχραιμία θα τα μοιραστούμε όλα αυτά μαζί σας και -χωρίς να υποσχόμαστε θαύματα. θα σας βοηθήσουμε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Υπηρεσίες υπερχρέωσης

Εξειδικευμένοι δικηγόροι & οικονομολόγοι αναλαμβάνουν την ενημέρωσή σας, την προετοιμασία σας και την υποβολή αιτήματος ένταξης. Ενημερωθείτε δωρεάν για το αν υπάγεστε ή όχι στη ρύθμιση του νόμου και μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή.

Μάθετε περισσότερα